От полицията обявиха резултатите от специализираната акция в Кюстендилско. Екипите

...
От полицията обявиха резултатите от специализираната акция в Кюстендилско. Екипите
Коментари Харесай

Провериха над 200 души при акция в Кюстендилско

От полицията оповестиха резултатите от профилираната акция в Кюстендилско. Екипите с присъединяване и на Жандармерията, Инспекцията по труда, Национална агенция за приходите и Областната организация по надзор на храните са ревизирали 16 обекта, формирани са 20 акта, тестваните моторни транспортни средства са 157, а лицата – 209, оповестява БНР.

Съставените актове по Закона за придвижване по пътищата са 15, а фишовете - 28. Образувани са две преписки за нерегламентирана търговия с акцизни артикули, връчени са 12 предупредителни протокола като мярка против търговия с избор и пазаруване на гласове и по изборното законодателство.

Образувани са две бързи полицейски производства в Районното ръководство в Дупница за ръководство на МПС след приложимост на опиати, водачите са арестувани с полицейска заповед - единият е на 26 години, а другият - на 21. Има и двама други арестувани, сподели представителят на регионалната дирекция Катя Табачка: " Единият от арестуваните се търси от Интерпол, той е арестуван в Кюстендил. Друго арестувано лице има в Дупница по формирано досъдебно произвеждане ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР