От полицията излязоха с подробности за тежката катастрофа със загинал

...
От полицията излязоха с подробности за тежката катастрофа със загинал
Коментари Харесай

От полицията казаха кой е загиналият при тежката катастрофа между Монтана и Лом

От полицията излязоха с детайлности за тежката злополука със умрял сред Монтана и Лом.
За съдбовния случай заяви организация BulNews.



Вчера, към 18.40 часа, в региона на село Долно Церовене с посока на 50-годишен лидер от село Крива бара се е движил лекия си автомобил „ Фолксваген Бора” с монтанска регистрация от крайдунавския град към регионалния. Тогава на прав сектор подхваща изпреварване на специфичен автомобил МАН със софийска регистрация, навлиза в насрещната пътна лента и се блъска в предната лява част на движещия се против него влекач „ Скания” със софийска регистрация, ръководен от 43-годишен лидер от Карнобат.
Вследствие на удара лидерът на лекия автомобил губи надзор над ръководството, завърта се на пътното платно и се блъска странично в предната част на идващия движещ се в посока от Монтана към Лом влекач „ Скания” със софийска регистрация, ръководен от 30-годишен гражданин на село Равнец.
От мощния конфликт „ Фолксваген “-ът изхвърчал вляво отвън пътното платно. При произшествието лидерът на лекия автомобил е умрял на място.
Водачите на товарните коли са тествани за използването на алкохол, като пробите им са негативни.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на районното ръководство в Лом, осъществен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.
Трупът на умрелия лидер е превозен за аутопсия в болничното заведение в Монтана.
Работата по изясняване на случая продължава.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР