От полицията дадоха . Таз сутрин около 05.15 часа в

...
От полицията дадоха . Таз сутрин около 05.15 часа в
Коментари Харесай

Подробности за касапницата в Бургас, при която пострадаха две сестри!

От полицията дадоха. Таз заран към 05.15 часа в Първо районно ръководство - Бургас е получено известие за случай в частна квартира, ситуирана на ул. " Хаджи Димитър " в Бургас. 21-годишен престъпно проявен бургазлия намушкал с нож в региона на главата 21-годишно момиче, обитаващо жилището дружно с 27 годишната си сестра.

Пострадалата е откарана в УМБАЛ – Бургас, където стартирали незабавна оперативна интервенция за избавяне на живота й.

На мястото на случая пристигнали полицейски чиновници, които открили, че на адреса, населяван от две сестри, имало младежко събиране. След приключването му в жилището останал да спи 21-годишният бургазлия, както и наемателките на квартирата. По неустановени досега аргументи мъжът, след приложимост на доста количество алкохол, намушкал с нож в региона на главата 21-годишната бургазлийка, чиято сестра в опита си да я отбрани също получила прорезни рани по лявата ръка. 27-годишната жена е получила здравна помощ и е освободена за домашно лекуване.

Извършителят на действието е откаран в УМБАЛ – Бургас с порезна рана на лявата предмишница, като след приемане на здравна помощ, е арестуван в Първо районно ръководство - Бургас за период до 24 часа.

Работата по случая продължава.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР