От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград са установени петима водачи на

...
От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград са установени петима водачи на
Коментари Харесай

Арестуваха дрогирани шофьори в Благоевград и региона...

От полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград са открити петима водачи на ППС, шофиращи след приложимост на наркотични субстанции.

На 21.04.2022 година към 19:25 часа на ул. „ 14-ти полк “ в гр. Благоевград е тестван лек автомобил „ Ауди “, чийто 31-годишен лидер от Благоевград е карал след приложимост на наркотични субстанции.

При осъществена, към 00:09 часа на 22.04.2022 година в гр. Кресна, инспекция на лек автомобил „ Форд “ полицейски чиновници на РУ-Сандански са открили, че 22-годишният му лидер кара след приложимост на опиат.

Около 03:20 часа на същата дата на бул. „ Гоце Делчев “ в гр. Гоце Делчев, откакто е използвал наркотично вещество, 28-годишен от с. Дебрен е седнал зад кормилото на лек автомобил „ Фолксваген Бора “, а в следобедните часове на деня на ПП1 Е -79 в с. Марикостиново, тестът с техническо средство е отчела приложимост на опиат на 19-годишен от селото, който е управлявал товарен автомобил „ Тойота “.

На 25.04.2022 година към 16:10 часа на бул. „ Св. Св. Кирил и Методий “ в гр. Благоевград, полицейски чиновници на 01 РУ-Благоевград са ревизирали 32-годишна жена от гр. Симитли, ръководеща лек автомобил „ Сеат Ибиза “. Установено е, че същата кара след приложимост на наркотични субстанции.

Лицата са арестувани със заповед за задържане до 24 часа. За случаите са известени способените прокуратури. Работата продължава.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР