От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, работещи по линия на противодействие

...
От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, работещи по линия на противодействие
Коментари Харесай

Закопчаха дилъри на дрога в Благоевградско

От полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград, работещи по линия на противопоставяне на съхранението и разпространяването на наркотични субстанции са осъществени инспекции на лица и адреси, при които е установено следното:

На 22.03.2024 година в с. Хвостяне, общ. Гърмен, от криминалисти при РУ-Гоце Делчев е арестуван 26-годишен мъж от селото, у който е открит полиетиленов плик, съдържащ към 3,7 грама суха тревиста маса, реагираща позитивно на канабис. На същата дата в жилище в гр. Симитли, населявано от 35-годишен мъж, от органите на реда е открита към 0,5 грама суха, тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис.

Около 01:40 часа на 25.03.2024 година в региона на ул. „ Яне Сандански “ в гр. Разлог, полицейски чиновници на РУ-Разлог задържали 18-годишен юноша от гр. Разлог. У същия е открит полиетиленов плик, съдържащ към 0,4 грама канабис, а в населяваното от него жилище в града – към 1,6 грама канабис. Младежът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа.

За случаите са известени способените прокуратури. Работата продължава.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР