От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена специализирана полицейска операция

...
От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена специализирана полицейска операция
Коментари Харесай

Операция Антидрога !Откриха наркотици в Петрич и Микрево, двама задържани

От полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград е извършена профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции, при която е установено следното:
Със заповед за задържане до 24 часа е арестуван 47-годишен мъж от гр. Петрич, откакто на 13. 12. 2023 година в населяван от него апартамент в ж. к. „ Изток “ в гр. Петрич органите на реда разкрили към 92, 4 грама амфетамин и електронна везна.

Около 18:30 часа през вчерашния ден в с. Микрево, общ. Струмяни, от криминалисти при РУ-Сандански е тестван лек автомобил „ Шевролет “, ръководен от 42-годишен мъж от с. Поленица. В хода на осъществената инспекция, в автомобила са открити към 6 бр. найлонови пликчета, съдържащи общо към 2, 35 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо позитивно на кокаин, а в населявано от лидера жилище в с. Поленица – електронна везна. 42-годишният мъж е арестуван със заповед за задържане до 24 часа.
През вчерашния ден, от органите на реда е осъществена инспекция на къща в гр. Петрич, където е открита саморъчно свита цигара със суха тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР