От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена специализирана полицейска операция

...
От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена специализирана полицейска операция
Коментари Харесай

Полицейска операция срещу контрабандата на акцизни стоки в Пиринско

От полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград е извършена профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на разпространяването и контрабандата на акцизни артикули, без подложен наложителен бандеролен знак.
На 08. 12. 2023 година в гр. Гоце Делчев, от полицейски чиновници на РУ-Гоце Делчев е осъществена инспекция на сергия, находяща се в кооперативния пазар в града, където е открито, че се съхранява и продава към 16 литра жълтеникава течност с аромат на алкохол.

При взаимни дейности на полицейски чиновници на РУ-Сандански и чиновници на Агенция „ Митници “, на 08. 12. 2023 година са тествани павилион в региона на ул. „ Тодор Каблешков “ в гр. Сандански, където е открита пластмасова туба, съдържаща към 9 литра жълтеникава течност с аромат на алкохол и питейно заведение с прилежащо към него складово помещение в с. Дамяница, общ. Сандански, където са открити три пластмасови бутилки, съдържащи общо към 14 литра жълтеникава течност с аромат на алкохол.

На същата дата от полицейски чиновници на РУ-Петрич и чиновници на Агенция „ Митници “ е открито, че в ресторант в гр. Петрич се продава към 3 литра наливен етилов алкохол, без наложителен бандеролен знак, а на сергия в региона на ул. „ Рокфелер “ в гр. Петрич – към 4 литра наливен етилов алкохол, без подложен бандеролен знак.
За случаите са известени способените прокуратури. Работата продължава.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР