От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия

...
От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия
Коментари Харесай

Четирима арестувани при акция антидрога в Пиринско

От полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград е извършена акция по линия на противопоставяне на съхранението и разпространяването на наркотични субстанции, при която е установено следното:

На 14.03.2023 година във вила в с. Нова Ловча, общ. Хаджидимово, от криминалисти при РУ-Гоце Делчев е открито и конфискувано към 261 грама бяло прахообразно вещество, което след изработен полеви тест е реагирало позитивно на амфетамин. Със заповед за задържане до 24 часа е арестуван 47-годишен мъж от гр. Гоце Делчев. За случая е известена способената прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане.

В утринните часове на 13.03.2023 година в частен дом в гр. Благоевград, от органите на реда е открита към 0,80 грама суха тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис. Със заповед за задържане до 24 часа е арестуван 44-годишният жител на жилището. Образуван е заявителски материал.

Около 14:30 часа на 14.03.2023 година в региона на парк „ Ловен дом “ в гр. Благоевград, от органите на реда е тестван 22-годишен албански жител, у който е открита цигара, съдържаща към 0,76 грама канабис. В хода на работата по случая е тествано и жилище в града, където е открита кутия, съдържаща 0,33 грама канабис. Лицето е арестувано със заповед за задържане до 24 часа и е формирано досъдебно произвеждане.

След осъществена, към 20:00 часа на 14.03.2023 година в региона на ул. „ Детелина “ в гр. Благоевград, инспекция на 33-годишен благоевградчанин, в джоб на дрехата му е открит плик, съдържащ към 1,6 грама канабис. Мъжът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР