От полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е задържан 17-годишен благоевградчанин,

...
От полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е задържан 17-годишен благоевградчанин,
Коментари Харесай

Арестуваха крадеца на 6000 лв. от сладкарски цех в Благоевград, и още...

От полицейски чиновници на 02 РУ-Благоевград е арестуван 17-годишен благоевградчанин, който на 29.11.2022 година незаконно е лишил портмоне със сумата от към 6 000 лева и персонални документи от сладкарски завод в ж.к. „ Еленово “ в Благоевград. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

След получен в РУ-Разлог сигнал за осъществена, в следобедните часове на 09.12.2022 година, кражба на мобилен телефон от маса за билярд, находяща се във фоайето на хотел в с. Баня, общ. Разлог, от работещите по случая полицейски чиновници са подхванати незабавни дейности, вследствие на които е открито, че причинители на действието са двама мъже на 30 и 31 години от Република Северна Македония. За случая е известена способената прокуратура.

На 11.12.2022 година в РУ-Сандански е получено известие от 33-годишен мъж от гр. Бургас, че към 00:10 часа на същата дата на паркинг зад градската баня в гр. Сандански непознато за него лице му е лишило мобилен телефон. В резултат на незабавните дейности на органите на реда, със заповед за задържане до 24 часа, е арестуван 31-годишният причинител на действието от гр. Сандански. За случая е известена способената прокуратура.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР