От подкрепяме усилията да се изясни всичко по този

...
От  подкрепяме усилията да се изясни всичко по този
Коментари Харесай

Христо Иванов за заловения англичанин: Губим си времето с такива теми

От " " поддържаме напъните да се обясни всичко по този случай и госпожа Албена Симеонова оказва цялостно подпомагане на службите. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на " " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския във връзка със хванатия и търсен от Интерпол англичанин.

Той изясни, че няма данни Симеонова да е знаела, че лицето е обвинено за незаконна активност, както и да е била негов съизвършител.

Няма и данни за опити тя да е била вербувана. По нейните думи разбирам, че в това село има англичани и тя е една от дребното хора там, които владеят британски и постоянно се обръщат към нея за подпомагане. Твърденията, че арестуваният е живеел в нейн парцел не са правилни. Той живее в парцел, който е благосъстоятелност на фамилията му, изясни Иванов.

На въпрос за какво дневният ред на депутатите се реалокира върху ареста на англичанина, Иванов означи, че по този метод " надвива желанието да се върви на избори ".

Вместо фокусът да е върху успокояването на политическата обстановка и да се откри опция с третия мандат за някакво ръководство, с което да се решат значими неща, ние си губим времето с такива тематики, добави съпредседателят на Демократична България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР