От Плевен до Велико Търново (лотове 4, 5 и 6)

...
От Плевен до Велико Търново (лотове 4, 5 и 6)
Коментари Харесай

АМ Хемус: Има ли старт на магистрала между Плевен и Велико Търново, или не?

От Плевен до Велико Търново (лотове 4, 5 и 6) Автомагистрала " Хемус " не се строи – най-малко такава е формалната позиция на Министерство на регионалното развитие, която bTV цитира. Но на място строителни служащи от другите лотове споделят, че е имало старт на действия – обаче техниката и хората били към този момент изтеглени.

Повече от явно е, че автомагистралата е построена до някакъв стадий, показват публицистите от малкия екран, отишли на място. Има обрисуван път, даже може да се кара с към 60 км/ч – към 15 километра след Плевен в посока Велико Търново. Бившият началник на " Автомагистрали " Стоян Беличев обаче споделя, че не му е известно да са осъществявани строително-монтажни действия.
 Автомагистрала Хемус съгласно районния министър: Българите сме си купили автомагистрала на зелено Автомагистрала " Хемус " съгласно районния министър: Българите сме си купили автомагистрала на зелено
Давани са пари предплатено доста по-напред, в сравнение с е осъществено строителство. Това заключи служебният районен министър ахр. Виолета...

13% от работата е свършена, платени са 70% от парите – това сподели служебният районен министър Виолета Комитова за цялата Автомагистрала " Хемус " досега. Официално лот 4 се води в развой на писмено довеждане докрай на процедурата. А до Плевен автомагистралата се строи.

 

Още от ИКОНОМИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР