От писмо на областния управител на София Вяра Тодева, изпратено

...
От писмо на областния управител на София Вяра Тодева, изпратено
Коментари Харесай

Нов трус в СОС

От писмо на регионалния шеф на София Вяра Тодева, изпратено до Столичния общински съвет, излиза наяве, че тя връща решението, с което бяха разпределени комисии в локалния парламент, оповестява Нова телевизия.

Ударното приемане на комисиите стана след траяли повече от 6 часа договаряния сред партиите предишния четвъртък.

След като си избраха ръководител, с гласовете на общинските съветници се реши да се организира изключително съвещание за избор на състав на комисиите.

В началото на гласуването, изненадващо в залата се разбра, че има два импортирани отчета - един на Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация и втори на ПП-ДБ-СС. Прочетеният план от Контрера изненада първата по мощ партия в общината, тъй като съгласно тях силовите комисии отивали в ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

В резултат " Продължаваме промяната - Демократична България " и " Спаси София " желаеха отмора на няколко пъти, откакто се оказа, че получават малко и незначителни по брой ръководители на комисии.

Накрая ПП-ДБ-СС напуснаха съвещанието, откакто препоръчаните от тях промени за комисиите не бяха признати. От ПП-ДБ-СС упрекнаха в коалиция ГЕРБ, Българска социалистическа партия, " Синя София ", Вътрешна македонска революционна организация, " ИТН " и отделилите се общинари от " Възраждане ".

Причината e, че точно с тези гласове беше решено разпределението на комисиите в общината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР