От Пирин (Благоевград) пуснаха билетите за мача с Арда. Мачът

...
От Пирин (Благоевград) пуснаха билетите за мача с Арда. Мачът
Коментари Харесай

От Пирин пуснаха билетите за Арда и обещаха борбена игра

От Пирин (Благоевград) пуснаха билетите за мача с Арда. Мачът е в понеделник, 17:30 часа. " Орлетата " оповестиха, че поддръжката на почитатели е извънредно значима за футболистите, които ще се опитат да повторят борбената игра от дуела против Локомотив (София).

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ОТ ПИРИН:

Билетите за мача с Арда са в продажба!

" Орлета ", в понеделник, 28.02, от 17:30 ч. Пирин посреща тима на Арда (Кърджали) във второ следващо домакинство в efbet Лига. Вашата поддръжка е от голямо значение за футболистите, които ще се опитат да повторят борбената игра от дуела против Локомотив (София) преди седмица и още веднъж да Ви зарадват. Благодарим на всички, които купиха комбинирани билети за първите ни две семейства, заставайки изрично зад тима. Очакваме ви още веднъж на стадиона!
 От Пирин се похвалиха с доста промени за една година
От Пирин се похвалиха с доста промени за една година

Ето какво написаха

Приятелите на Пирин, които не съумяха да участват на първата ни домакинска среща, могат да купят своя билет от нашите Фен Магазини в Благоевград на улица " 3-ти март " (делнични дни от 09.30 до 19.00 ч., събота и неделя от 10.00 до 15:00 ч.) и " Зелената къща " (делнични дни от 10.00 до 18.00 ч. с спиране сред 14.00 и 15.00 и събота и неделя от 10.00 до 15.00 ч.).

Вземете своя билет онлайн тук:

Стандартен билет:

Пенсионерски и детски билет:

ВИП билет:

Билет за Сектор посетители:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР