От Певица на годината“ през 2010-та до Жена на годината

...
От Певица на годината“ през 2010-та до Жена на годината
Коментари Харесай

Алисия с емоционален апел към младите хора! Каква е голямата й мечта, свързана със сина й Валери?

От „ Певица на годината “ през 2010-та до „ Жена на годината в категория Мода “ през 2020-та –променил ли се е животът на Алисия за това време? Отговора даде самата тя в „ Събуди се “, където бе специфичен посетител този уикенд.

„ Не чувствам кой знае какъв брой да се е трансформирал, също така, че с помощта на напъните, които поставям, съумявам да сбъдна фантазиите си. Същата съм, каквато бях и тогава! “, признава певицата.

Алисия споделя, и че се счита за късметлийка, тъй като е имала 2 фантазии и ги е сбъднала – модата и музиката. Като дете е мечтаела тъкмо за тези две неща – да пее и да прави облекла. 

Певицата признава, че тъй като сега музиката има лек „ стоп “, към днешна дата в живота й надвива модата, само че музиката постоянно е била част от нея и постоянно ще бъде. И сега Алисия продължава да прави песни – има няколко в жанра попфолк и няколко по-модерни като сега избира коя да бъде идната, която да пусне, тъй като съгласно нея това, че сега нямат участия по заведения, не значи че би трябвало да спрат да вършат музика – даже в противен случай. 

„ Трябва да продължим да забавляваме хората, тъй като това е част от нашия живот, а модата е просто втората моя сбъдната фантазия и моя доста огромна пристрастеност! “, споделя тя.

Относно пандемията, Алисия споделя, че със сина й Валери, като всички останали хора, се пробват да се приспособяват, тъй като въпреки всичко това са всеобщи правила, които се постановат и би трябвало да ги съблюдаваме, тъй че би трябвало да приемем обстановката и да се научим да живеем и да оцеляваме по новите правила. 

„ Трябва да мислим позитивно и да не стопираме да мечтаем – това е моят зов към всички младежи – да се пробват да се развиват, да се борят за фантазиите си и доста да работят, да не чакат просто нещо ей по този начин да им се случи! На мен нещата, които съм постигнала досега в живота ми, не са се случили ей по този начин тъй като съм ги чакала, а тъй като доста съм се борила за тях, тъй че …това е пътят! “

ВИЖ ОЩЕ: 

В „ Събуди се “ Алисия показа, и че идната й най-голяма фантазия е обвързвана със сина й Валери – да откри своя път в живота и да се усеща добре. Да е рационален, да може да взема верните решения, да попадне в подобаваща среда и да има шанс. 

В момента Валери-младши самоуверено върви по стъпките на татко си Валери Божинов и за него футболът е най-важното нещо.

„ Аз го поддържам напълно за това, само че съм му е споделила, че футболът няма по какъв начин да му се случи без да учи. Не мога да кажа, че е доста избухлив младеж, само че от дребен желае да стане футболист – той е като една дребна енциклопедия за футбол, а образно е цялостно копие на татко си! “

 

За себе си Алисия си пожелава да има задоволително дълго време ентусиазъм, с цел да може да прави хубава музика и да се развива добре в модата.  До края на 2020-та се надява да излезе и новото й парче, тъй като хората го чакат от нея, а и самата тя не се е отказала от музиката – тя е част от живота й и постоянно ще бъде. 

Източник thumbnail & фотоси: https://www.instagram.com/alisiaofficial_/, https://www.instagram.com/vbojinov_jr/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР