От петък, 8 февруари, започва раздаването на хранителни продукти за

...
От петък, 8 февруари, започва раздаването на хранителни продукти за
Коментари Харесай

Раздават храни за крайно нуждаещи се в Девня

От петък, 8 февруари, стартира раздаването на хранителни артикули за извънредно нуждаещи се лица в Девня. Съгласно листата на Агенцията за обществено подкрепяне избраните правоимащи на територията са 340 души. Всеки един от тях ще получи по 24,070 кг. хранителни артикули против документ за идентичност и автограф.

Основният раздавателен пункт в Девня ще бъде основан в пенсионерския клуб в кв. " Девня 1 “, а оттова помощите ще се разпределят и към пунктовете в кв. " Повеляново “ (Младежки дом), в село Кипра (кметство) и село Падина (кметство).

Пунктовете за разпределяне на питателните артикули ще работят всеки работен ден от 9:00 до 17:00 часа. В пакетите са включени артикули от първа нужда – ориз, спагети, лютеница, зелен боб, зрял боб, грах, месни консерви, леща, захар, олио и други.

Акцията, която ще бъде осъществена чрез БЧК, е в осъществяване на Оперативна стратегия за храни и/или главно материално подкрепяне, финансирана от Фонда за европейско подкрепяне на най-нуждаещите се лица. Крайният период за приемане на помощите в Девня е 28 февруари 2019 година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР