От първото им наблюдение преди повече от 75 години НЛО

...
От първото им наблюдение преди повече от 75 години НЛО
Коментари Харесай

Пентагонът обясни как изглеждат НЛО

От първото им наблюдаване преди повече от 75 години НЛО нормално са изобразявани като летящи чинии, излъчващи мощен ореол от светлина. Но това може да се промени, откакто Пентагонът публично разгласява информация за мистериозните въздушни феномени. Въз основа на докладвани наблюдения типичното НЛО е с кръгла форма, нормално се разказва като сферично или топчесто, бяло или сребристо на цвят, постоянно полупрозрачно.

НЛО също варира по мярка от 1 до 4 метра и нормално пътува във въздуха на височина тъкмо под пътнически аероплан. Пентагонът също разгласява карта на горещи точки, показваща местоположенията на докладвани наблюдения на НЛО, в това число Япония и Близкия изток. Подробности за типичните НЛО, основани на отчети от 1996 до 2023 година, се разкриват в документ, оповестен на новия уеб страница на AARO - специфичният клон на Министерството на защитата на на Съединени американски щати за НЛО, основан предишния юли.

AARO оповестява, че по-голямата част от НЛО (28 процента) са следени на към 6 000 метра - тъкмо под комерсиалния въздушен трафик. Съобщава се, че към 10 % са единствено на 1500 метра - към осем пъти по-високо от Space Needle в Сиатъл и три пъти по-високо от One World Tower в Ню Йорк. По отношение на формата, болшинството (47 процента) са разказани като кръгла сфера, до момента в който един % са с кръстоподобна форма.

Едно от най-известните и необикновени НЛО до момента, видяно от американския флот през 2004 година, е летящ бял издължен обект. Други форми на НЛО включват правоъгълник, диск, цилиндър, квадрат и даже многоъгълник, а 19 са маркирани като имащи " двусмислена " форма. 16 % са разказани като имащи осветяване, макар че в доста случаи това може да се дължи на техните отразяващи свойства. Излъчват късовълнова или средновълнова инфрачервена светлина, която е невидима с просто око, само че може да бъде открита от специфични детектори.

По отношение на скоростта НЛО минават в положение от липса на придвижване до придвижване с два пъти скоростта на звука, което е малко над 2400 километра в час. Освен това „ не е открит термичен изпускателен газ “, тъй че пътуващите със обилни скорости може да имат други незнайни средства за задвижване.

НЛО значи „ неидентифициран летящ обект “, тъй че терминът не разказва безусловно обект с извънземен генезис. На този стадий Пентагонът се въздържа изцяло от потреблението на термина " НЛО ". Това значително се дължи на обстоятелството, че нормално се свързва с теории на конспирацията и параноя (като " странник във времето ", който твърди, че извънземно настъпление ще се случи идната година). Вместо това Пентагонът употребява UAP - " неидентифициран въздушен феномен " - макар че към момента не е необятно употребен.

AARO изяснява: „ Министерството на защитата преглежда неидентифицираните аномални феномени (UAP) като източници на аномални откривания в една или повече области (т.е. въздух, море, космос и/или транс-среда). „ [Те] към момента не могат да бъдат класифицирани като известни субекти и демонстрират държание, което не се схваща елементарно от датчици или наблюдаващи “. Пентагонът счита НЛО за опасност за сигурността и ще подреди те да бъдат сваляни, в случай че са в задоволително близко пространство и свалянето им не съставлява заплаха за жителите.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР