От първоначалния анализ мога да кажа, че двамата служители са

...
От първоначалния анализ мога да кажа, че двамата служители са
Коментари Харесай

Началникът на полицията в Бургас: Загиналите служители са действали правилно

От първичния разбор мога да кажа, че двамата чиновници са работили вярно. Получавайки сигнала, те са се отправили на секундата към мястото, откъдето може да премине въпросният рейс. Това съобщи пред БТВ началникът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас старши комисар Калоян Калоянов по отношение на съдбовната злополука в морския град, в която починаха двама служители на реда.

Той посочи, че полицейският автомобил е бил ясно обозначен и с включени сигнални лампи, само че рейсът въобще не е спрял.

„ Те просто не са имали време за каквато и да е друга реакция “, уточни старши комисар Калоянов.

По думите му сходна каналджийска скица е била разкрита като тип незаконна активност през предходната година. Той изясни, че има човек, който провежда схемата; подобен, който обезпечава водачите, както и самите водачи.

„ Имаше неоправдателни присъди и тогава на брифинг обясних метода на деяние на подобен вид незаконна група. В сегашния случай не мога да вляза в конкретика, защото тече следствено дело. Но лицата, които директно или индиректно са били ангажирани с този тип незаконна активност, са открити и арестувани “, разяснява още той.

В умозаключение старши комисар Калоянов заяви, че предстоят засилени инспекции и изрази вяра, че те ще доведат до резултат
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР