От първоначалните 25 претендентки вече само 12 останаха да се

...
От първоначалните 25 претендентки вече само 12 останаха да се
Коментари Харесай

Коя ще плаче и коя ще се смее тази седмица в Ергенът

От първичните 25 претендентки към този момент единствено 12 останаха да се борят за сърцето на Евгени Генчев. Което прави " Ергенът " все по-напрегнат с всеки минал епизод. Така ще е и тази седмица, когато нещата още веднъж ще стигнат до крайности.

В епизода в сряда вечер следва да забележим едно доста любопитно групово предизвикателство. Десет от дамите ще бъдат разграничени в тимове от по две, като едната ще съставлява " аватар " на другата. Момичето в сянка ще управлява всяко деяние и всяка дума на аватара си благодарение на слушалка в ухото.

Пианистът ще би трябвало да отгатне кои са двойките, както и кое е най-успешното преобразяване. Разбира се, че няма да минем без напрежение и прекомерно вживяване в обстановката. Всичко това ще продължи и по време на вечерната гала.

На нея една от дамите ще се осмели да прекара много съкровен миг с Евгени в градината. Елена пък за първи път ще даде израз на страстите си, откакто в връзките й с пианиста настава поврат.

В четвъртък вечер ергенът ще предложения на самостоятелна среща момиче, което досега не е имало тази чест. А в имението е време за нова игра - претендентките за сърцето на Евгени ще бъдат разграничени на господарки и слугини.

Словесни престрелки сред дамите още веднъж няма да липсват, а коя от тях ще си тръгне ще разберем от нормалната Церемония на розата.

" Ергенът " е всяка сряда и четвъртък от 21 ч. по bTV.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР