От първия ден това правителство е подложено на атаки, най-често

...
От първия ден това правителство е подложено на атаки, най-често
Коментари Харесай

Земеделският министър: Прекалено добре работя с Мария Габриел и Денков

„ От първия ден това държавно управление е подложено на офанзиви, най-често несъстоятелни ”. Това съобщи министър на земеделието и храните Кирил Вътев пред Нова телевизия. По думите му не се вълнува въобще от въпроса дали ще остане на поста и след ротацията през март.
Прочетете още
„ Толкова доста неща сме подхванали, в случай че тези, които ще вземат решение, преценяват да остана, ще продължа. Според министъра има доста старания да се клати непрекъснато държавното управление, защото „ има и други сили в България, които се тормозят, че сме толкоз покрай Шенген и еврозоната ”. Вътев сподели още, че като непартиен човек за него е по-важно какво ще се свърши.

„ Прекалено добре работя с Мария Габриел и премиера акад. Денков, както доста пъти съм казвал тия хора са шанс за България в този миг ”, добави министърът.

По думите му Държавна фирма „ Земеделие ” са вдигнали темповете и в края на предходната година са изплатили на 100% всичко, което е трябвало да бъде изплатено. „ От този меморандум, който се записа, е изпълнено всичко, като се изключи това, което е неизпълнимо ”, съобщи Вътев.

Той цитира инспекции, съгласно които няма данни за месо и яйца, които се внасят в България без етикети и се продават като български.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР