От първи март 2021 г. Андраш Пали заема поста главен

...
От първи март 2021 г. Андраш Пали заема поста главен
Коментари Харесай

Андраш Пали е новият главен технически директор на Vivacom


От първи март 2021 година Андраш Пали заема поста основен механически шеф на VIVACOM и член на Управителния съвет. Той ще управлява дирекции " Архитектура, обмисляне и създаване на мрежата ", " Експлоатация и поддръжка на мрежата ", както и " IТ Инфраструктура и поддръжка " и СТО структурите.

Андраш Пали е роден в Будапеща, Унгария и има близо 30-годишен опит в региона на телекомуникациите. Кариерата му започва в Унгария и се развива възходящо в телекоми от целия свят. Бил е основен механически шеф на Telemach Mobil - Словения, Ncell Axiatia - Непал, Digital Pacific - Папуа Нова Гвинея. Завършил е висшето си обучение в Óbuda University, Будапеща.

" За мен е извънредно наслаждение и чест да оглавя Главна техническа дирекция на водещия български телеком. Като част от европейското семейство на United Group виждам голям капацитет за развиване на VIVACOM като желан снабдител на закрепени и мобилни услуги. Заемам поста в година на провокации, в която следва да създадем идната огромна крачка по пътя към въвеждане на най-иновативната мобилна мрежа от пето потомство и да осигурим още по-голям достъп на клиентите до 10-гигабитовата оптична съгласуваност. Заставам отпред на екип от потвърдени експерти в телекомуникациите и съм сигурен, че дружно ще реализираме още по-големи триумфи в името на потребителите ", сподели Андраш Пали.

" Андраш Пали има голям интернационален опит в региона на софтуерните нововъведения. Неговият избор се вписва чудесно в тактиката ни като част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа United Group да предоставяме изпреварващо най-иновативните софтуерни решения както на бизнеса и държавния бранш, по този начин и на крайните клиенти. Уверен съм, че той ще способства за надграждане на софтуерните ни достижения ", съобщи Атанас Добрев, основен изпълнителен шеф на VIVACOM.
 Vivacom купува N3
Vivacom купува още един снабдител на интернет и телевизия - този път в Пловдив

Две седмици откакто разгласи договорка за Net1 в София
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР