От първата среща до първия път, в който казваме Обичам

...
От първата среща до първия път, в който казваме Обичам
Коментари Харесай

Колко време отнема на двойките да се чувстват комфортно един с друг

От първата среща до първия път, в който споделяме " Обичам те ", минават безчет събития, определящи напредъка на нашите сантиментални връзки.

Ново проучване разкрива какъв брой дълго лишава да се почувстваме изцяло удобно с колегата си , разглеждайки някои нюанси на фамилиарност , като вървене в близост голи и носене на шини в леглото.

Проучването на 1000 души, извършено от Mattress Advisor, демонстрира големи разлики сред мъжете и дамите, като първите имат потребност от по-малко време, с цел да се усещат удобно към колегата си при разнообразни условия.

Например на мъжете им би трябвало приблизително 2.8 месеца , с цел да се почувстват комфортно да спят голи с новия си сътрудник, а на дамите - към месец.

 Снимка 332128

Междувременно господата се нуждаят почти от 3.4 месеца , с цел да стартират да носят шини в леглото, до момента в който за дамите това няма да се случи най-малко 8.8 месеца .

Що се отнася до безпокойството от ходенето към спалнята голи, което безспорно визира всички начинаещи, това лишава на мъжете приблизително 2.8 месеца , на дамите - 3.9.

Съществува една аналогия сред половете във връзка с чувството за комфорт, която е обвързвана със шерването с колегата, че хърка прекомерно мощно. Като и на мъжете, и на дамите им трябват приблизително 4.7 месеца , с цел да споделят, че им пречи.

Проучването открива също, че нещото, което лишава най-вече време на мъжете и дамите да го одобряват и да се усещат комфортно, е ходенето до тоалетна пред половинката , като при господата е 7.1 месеца, до момента в който при дамите 10.7 месеца .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР