От първата половина на януари до средата на миналата седмица

...
От първата половина на януари до средата на миналата седмица
Коментари Харесай

Алена: Правителството трябва да се съобразява с планетите


От първата половина на януари доникъде на предходната седмица Меркурий беше в назадничавост, което стана причина за доста политически земетресения при започване на тази година. По тази причина известната астроложка Алена беше в студиото на „ Тази заран “ по bTV, с цел да разкрие по какъв метод придвижването на звездите въздейства на резултатите от политическите процеси в света.



Алена разкритикува премиера Кирил Петков за визитата му в Северна Македония, защото тя се е случила в апогея на ретроградния Меркурий. Според нея министър председателят не би трябвало да подценява препоръките ѝ, тъй като резултатите може да са мъчно поправими.

Тя счита, че датата 13 декември, определена за сформиране на държавното управление, е прекомерно несъответствуваща и предсказа безпорядък и вълнения в идващите месеци, както и причина за събаряне на държавното управление.

Снимка: istockphoto.com


Добрата вест е, че грешките, позволени по време на назадничав Меркурий, могат да бъдат поправени в идващия интервал на назадничавост, който ще бъде сред 10 май и 3 юни.

Въпреки че политиците би трябвало да са най-внимателни в интервала на назадничавост, редовите жители на планетата Земя също би трябвало да имат поради какво не би трябвало да вършат. Алена предлага да не се купува бяла и черна техника и да не се подписват контракти.

Ако на някого му се постанова да подпише контракт за започване на работа, най-добре да го предпише откакто отмине интервала на назадничавост.

Тъй като след седмица е 14 февруари, ден, в който някои българи честват Трифон Зарезан, а други Свети Валентин, Алена показа, че не вижда спор сред двата празника.

„ Просто виното би трябвало да е с мярка и на маса с Любим човек “, приключи Алена.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР