От партията призоваха МВР да разследва как Румен Спецов е

...
От партията призоваха МВР да разследва как Румен Спецов е
Коментари Харесай

ГЕРБ: Рашков не е шеф на МВР, а шеф на щаба на Радев

От партията приканиха Министерство на вътрешните работи да проверява по какъв начин Румен Спецов е продал своя компания с 1,5 млн. отговорности към хазната

Да се ревизира с какви пари Рашков купувал парцели

Цената на тока е увеличена три пъти

„ Рашков пуска предизборни димки. Той не е вътрешен министър, а ръководител на предизборния щаб на Радев. Настояваме предизборната акция да бъде борба на хрумвания и партиите да намерят допирни точки. В противоположен случай, поради такива като Рашков, ще продължим още месеци да затъваме в тази рецесия, в която сме в момента”. Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ на брифинг в с. Яблотина, община Драгоман.

Александър Иванов изясни, че са пристигнали на място пред къщата на притежателя на компания, на който Румен Спецов е продал своя компания с големи задължения към хазната. Иванов и негови съпартийци за следващ път приканиха да се проверява продажбата на тази компания на шефа на Национална агенция за приходите Спецов със отговорности към хазната от 1,5 млн. лева От ГЕРБ упорстват за отговори на няколко въпроса: Рашков попитал ли е Спецов кой ще възвърне неизплатените данъчни отговорности на продадената компания? Кой и за какво е заплашвал Спецов?

„ Притесняваме се, че може би новият притежател на тази компания, откакто е схванал, че тя му е продадена със отговорности, е почнал да търси отговори или пък да си желае въпросните 1,5 млн. лева.”, разяснява още от ГЕРБ.
Жечо Станков пък прикани Рашков да не да влиза единствено в КЕВР, а и в министерството на енергетиката. Цената на тока е скочила 3 пъти, сподели той.

„ Вижте какво вършат съседите ни - взимат ограничения за бизнеса, би трябвало да се работи за понижаване на тази тежест да се вземе решение”. „ В последните няколко месеца ставаме очевидци на безхаберието в българската енергетика - това е плячкосване на жителите, на бизнеса, на общините”, споделиха още от ГЕРБ.
По тематиката за идния избор Биков изрично съобщи, че членовете на ГЕРБ ще бъдат инструктирани да не подписват никакви документи, давани им от полицията. А изказванията, че ГЕРБ и Движение за права и свободи се готвят да купуват гласове, Биков дефинира като „ смешни ченгесарски номера”.

„ Рашков се държа като мушморок, когато имаше парламент, го викахме го 3 пъти. Всички димки се оказаха фалшименто. Фалшив воин, да ревизира от кое място има парите Рашков да купува толкоз имоти”, добави той.
Мустафа Карадайъ към Радев и Рашков: С мракобесни комунистически способи не се печелят избори
Радев няма по какъв начин да не знае за произвола



На 14 ноември би трябвало да изберем и стратегии за ускорено икономическо развиване за България, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи.

„ Обръщам се към Румен Радев и Бойко Рашков - с мракобесни комунистически способи, не се печелят избори, не се отнасяш по този начин с политическите си опоненти”. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, откакто партията се записва в ЦИК за идните избори.

Той прикани за отговорност на третия избор, който се организира в изискванията рецесия.

„ България има потребност от непоклатимост, а не да се внася в допълнение напрежение с комунистически способи за изборите. Видяхме го през месец юли”, сподели водачът на Движение за права и свободи и съобщи, че ще сезира Брюксел идната седмица за полицейски произвол.

„ Органите на реда работят по сигнали на Рашков, който е назначен като длъжностен министър от Румен Радев. Президентът няма по какъв начин да не знае или да не взе участие с Рашков, който тъпче права на български жители, лимитира правата им за гласоподаване. Освен това им нарушава човешките права. То не са обиски в домове, в коли на улицата, събличат хора, унижават ги!”, изясни той.

„ Призивът ми към всички български жители е да се отнесат съществено към този избор. Трябва да изберем президент, който сплотява, а не подобен, който разединява. Той разедини политически сили в последните два парламента”, сподели още Кара­дайъ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР