От партията поздравиха Орбан за четвъртата му победа Унгарският народ

...
От партията поздравиха Орбан за четвъртата му победа Унгарският народ
Коментари Харесай

ВМРО: Унгарският народ за пореден път доказа, че не желае да прави компромиси с идентичността си

От партията поздравиха Орбан за четвъртата му победа
Унгарският народ за следващ път потвърди, че не желае да прави взаимни отстъпки със своята еднаквост. Битката за възраждането на нашата християнска и мощна Европа следва. Това се споделя в приветствения адрес, изпратен от Вътрешна македонска революционна организация за четвъртата изборна победа на унгарския министър председател Виктор Орбан.

„ Г-н Орбан, във Ваше лице Европа има един мощен водач, който се грижи за добруването на народа си и слага неговия интерес над всичко. Това служи за нас като образец и ни дава вяра, че бъдещето принадлежи на нас, консервативните и национално виновни хора ”, се споделя още в писмото на Вътрешна македонска революционна организация.

Прилагаме и цялостния текст на приветствения адрес:

Уважаеми господин Орбан,

Уважаеми другари от ФИДЕС,

Поздравяваме Ви с големия триумф на провелите се парламентарни избори в Унгария.

Унгарският народ за следващ път потвърди, че не желае да прави взаимни отстъпки със своята еднаквост, обичаи и история. Въпреки големия външен напън, унгарците още веднъж избраха пътя на отстояване на суверенитета и свободата.

Г-н Орбан, във Ваше лице Европа има един мощен водач, който се грижи за добруването на народа си и слага неговия интерес над всичко. Това служи за нас като образец и ни дава вяра, че бъдещето принадлежи на нас, консервативните и национално виновни хора.

Битката за възраждането на нашата християнска и мощна Европа следва. Радваме се, че във Ваше лице ние виждаме един съидейник в битката за отстояването на християнските полезности, прекъсването на ЛГБТИ пропагандата и битката с демографската рецесия ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР