От партията обявиха, че са внесли искане за проверка на

...
От партията обявиха, че са внесли искане за проверка на
Коментари Харесай

ГЕРБ vs. ШИШКОВ: Обвиняват регионалния министър за плащанията за пътища

От партията оповестиха, че са внесли искане за инспекция на заплащанията, осъществени от служебния кабинет

ГЕРБ с обвинявания към районния министър Иван Шишков, поради разплащането за създаване и ремонт на пътища. От партията оповестиха, че са внесли искане за инспекция на заплащанията, осъществени от служебния кабинет, които да бъдат осъществени от две самостоятелни лаборатории - българска и немска. Вече седмица, от ГЕРБ чакали представители от Агенция „ Пътна инфраструктура ”, с които да бъде открито законосъобразното взимане на проби от обектите, съобщи Нова телевизия.

Според районния министър Иван Шишков е учудващо, за какво в този момент, откакто от партията на Бойко Борисов не са на власт, приказват за самостоятелни експертизи.

„ Тъй като не имаме вяра на обективната преценка и на обективната преценка на АПИ и новата бухалка на служебната власт и особено на министър Шишков - ДНСК, ние сме внесли искане да бъдат тествани пътища, възлагани и изпълнявани в последните две години. Всичките те обаче са разплатени от служебния кабинет последните няколко месеца и последните 2 години ”, съобщи Николай Нанков, ГЕРБ.

„ ДНСК не е бухалка. Тя е институцията, която си прави работата. Тя наподобява бухалка, когато вади обстоятелствата, а обстоятелствата обаче не съставляват бухалка. Периодично върша инспекции, ще продължа да върша инспекции. Странното е за какво в този момент, откакто ГЕРБ не е на власт, приказва за самостоятелни експертизи? ”,попита районният министър.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР