От партия Волт заявиха, че напускат групата на ИБГНИ и

...
От партия Волт заявиха, че напускат групата на ИБГНИ и
Коментари Харесай

Настимир Ананиев, Волт: Ако има проект на Кирил Петков, ще има опашка от желаещи да се включат

От партия " Волт " обявиха, че напущат групата на ИБГНИ и ще обмислят разнообразни разновидности за явяване на предварителните избори. Като причини за решението си, от партията показват, че имат доста разминавания с обединението. Повече детайлности по тематиката в " Денят стартира " разяснява Настимир Ананиев, водач на Политическа партия " Волт ".

Като погледнете към Народното събрание и се хващате за главата. Като интензивно протестиращ над 200 дни мога да каца, че ние имахме доста по-големи упования за смяна и не я виждаме. Държанието на всички се разминава с това, което желаеме да се случи като цяло, изясни Ананиев.

Да, има рецесия, повече от една - би трябвало да има държавническо държание и естествени взаимоотношения, добави още той.

На въпроса дали Политическа партия " Волт " може да стане ракетоносител на възможен политически план на Кирил Петков, Ананиев съобщи:

Първо се надявам да чуя ще има ли подобен план - до момента не съм чул поръчка. Ако има подобен план, той сигурно ще прекрои това, което се случва в България и съм сигурен, че ще има опашка от искащи кой да се включи. Профилът, който виждам в Кирил Петков и Асен Василев е профилът на хората от " Волт " - млади, амбициозни хора, които работят.

Готови сме да се явим независимо, вторият вид е да се явим в коалиция, в случай че намерим сътрудник, който да отговори на нашите упования и да поддържа нашите политики. Разбира се, има трети вид да не се явим, само че да изразим поддръжката си към някой, добави Ананиев.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР