От партия Възраждане“ постигнаха целта си, като успешно посяха семето

...
От партия Възраждане“ постигнаха целта си, като успешно посяха семето
Коментари Харесай

Даниела Бобева: „Възраждане“ успешно посяха семето на съмнението за еврото

„ От партия „ Възраждане “ реализираха задачата си, като сполучливо посяха семето на подозрението измежду българските жители. Ако проследим европейските проучвания, ние сме били най-оптимистично настроени към приемането на еврото, само че през последните години се обърна тази наклонност. “

Това съобщи пред „ БНР “ проф. Даниела Бобева , финансист, някогашен министър и вицепремиер, учител в УНСС.

Според нея дейната акция за опазване на българския лев е била проведена с доста ясни послания , които са съумели да стигнат до тези български жители, които имат съмнения по въпроса. Междувременно от другата страна не са били изведени такива причини, които да трансформират мнението на хората в позитивна посока за еврото. 

„ Истината е, че има страни, които се провалят с еврото, има и такива, които просперират. Така че нещата не зависят толкоз от самата Еврозона, а от това какъв брой вършим ние. Същото важи и за участието ни в Европейския съюз – никой не ни е отговорен, че не сме се възползвали задоволително от неговите благоприятни условия “.

По думите ѝ паричната политика е извънредно комплициран феномен и множеството българите осъзнават, че те не схващат от тази материя, защото тя изисква фундаментални познания .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР