От партия Възраждане отрекоха да са организирали гражданския протест, който

...
От партия Възраждане отрекоха да са организирали гражданския протест, който
Коментари Харесай

От Възраждане отрекоха да са организирали протест пред НС, но обещаха такъв

От партия " Възраждане " отхвърлиха да са организирали гражданския митинг, който полицията осуети пред Народното събрание преди няколко дни.
На демонстрацията присъстваше и водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, който беше измежду водачите на митингите с настояването на оставки поради водната рецесия в Перник.

След това той разгласи във фейсбук, че е минавал инцидентно оттова, само че не е измежду уредниците му. Не се знае кой е уредникът на митинга. Властта паникьосано беше извадила полицейския запас, с който разполага, разяснява Костадинов.
От партията обаче оповестиха, че в действителност ще провеждат проява, само че тя ще бъде незабавно след края на изключителното състояние.
" В първия ден след анулацията на изключителното състояние в България, Възраждане провежда митинг за оставка на държавното управление. Датата, на която ще се случи, е 14 май 2020 година (четвъртък). В 12:00 ч. всички недоволни от ръководството на кабинета Борисов 3 ще се съберем пред Народното събрание. Очаква се да се включат българи от цялата страна и от целия свят и сме безапелационни, че ще останем на улицата, до момента в който кабинетът не подаде оставка, пишат от партията.
Пораженията, които ръководещите нанесоха на жителите, фамилиите и икономиката; несъответстващо наложените ограничения за битка с COVID-19; суматохата и психозата, която насаждат у хората с пресъздаваните от тях „ апокалиптични картини " ; подвеждащата информация; заповедите, които се постановат, след това анулират и по-късно отново постановат, в несъгласие с настоящи закони, са единствено част от дейностите, показващи некомпетентността на държавното управление, показват още те.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР