От партия Продължаваме промяната очакват нова дата от президента Румен

...
От партия Продължаваме промяната очакват нова дата от президента Румен
Коментари Харесай

ПП чакат нова дата при Радев след вторник

От партия " Продължаваме промяната " чакат нова дата от президента Румен Радев и неговата администрация за съвещания за сформиране на държавно управление. Дес, откакто президентът след оставката на Петков в крачка разгласи, че незабавно започва съвещания, ръководещата партия не се яви в уречения час.

Причината да отсрочат днешната среща е обяснена в писмо.

Минути откакто от пресцентъра на президента оповестиха, че са получили писмо от Политическа партия, че не могат да дойдат на съвещания от пресцентъра на партията обясниха, че поканата за присъединяване в консултациите при Президента Румен Радев по отношение на съставянето на ново държавно управление в границите на 47-ото Народно заседание им е изпратена тази заран от Президентсвото.

Те се позоваха на формалното писмо от Андрей Гюров до Президентството, че поради изключително съвещание на Комисията по Бюджет и Финанси за приемане на второ четене на актуализацията на държавния бюджет не могат да вземат участие в консултациите.

Днес следва Национален съвет на " Продължаваме Промяната ", а на следващия ден предстоят съвещания с съдружните ни сътрудници, изясняват отсъствието си от Политическа партия. Те се надяват новата дата за съвещания да е след изключителното съвещание на Народно събрание във вторник и след предстоящото разглеждане на промените и допълненията в Закона за държавния бюджет в сряда.

Припомняме, тази заран от Министерския съвет с пощальон в Народното събрание бе импортирана оставката на кабинета, воден от Кирил Петков. Оставката бе предстоящо решение откакто на 22 юни загуби вота на съмнение, гласуван в 47-ото национално заседание.
ТЕМА преди 1 час (обновена) 3773 преди 2 часа 383 преди 5 часа 985
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР