От партия “ потвърдиха, че ще подкрепят вота на недоверие,

...
От партия “ потвърдиха, че ще подкрепят вота на недоверие,
Коментари Харесай

„Възраждане“: Ще подкрепим вота на недоверие, иницииран от БСП

От партия „ “ потвърдиха, че ще поддържат вота на съмнение, иницииран от „ за България “. Изявлението направи заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „ “ Цончо Ганев в Бургас.

Изявлението беше предавано на страницата на партията във Facebook. 

По-рано през днешния ден от „ за България “ оповестиха, че от „ “ имат единствено декларативна поддръжка за вота на недоверие за „ неуспех на държавното управление в региона на националната сигурност и защитата “, а в действителност на практика отвод. " " изрично отхвърлят да дадат нужните три екземпляра с истински подписи за внасяне на вота преди изборите, съобщи заместник-председателят на Парламентарната група на " за България " Атанас Зафиров.

„ Опитват се да стъпят на раменете на " " да ги забележи някой, само че по този начин или другояче вотът на съмнение, вкаран от тях, ние ще го подкрепим “, съобщи в отговор на заместник-председателят на „ “ Цончо Ганев. Нещо повече -  ние имаме причини, че би трябвало да се осъществя и би трябвало да има оставка на държавното управление, добави той.

Ганев сподели, че по искане на водача на „ “ е било конкретизирано внасянето да стане незабавно след 29 октомври. В понеделник трябваше да внесем вота на съмнение, тъй като от желаеха да стане бързо, изясни той. Ние казахме, че няма никакъв проблем - на 30-ти като го внесем, в седмицата тъкмо преди балотажите ще има диспути и гласоподаване, уточни заместник-председателят на „ “ и добави, че водачът на се е съгласила на това нещо.

От „ “ не можем да разберем какъв е казусът - вътрешнопартиен, че тя желае едно, поема едни задължения, съгласява се с доктор Костадинов, а сега другата част от управлението на прави пък радикално противоположното, разяснява Цончо Ганев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР