От партия Има такъв народ заявиха, че на още техни

...
От партия Има такъв народ заявиха, че на още техни
Коментари Харесай

ИТН: Кирил Петков звъни на още наши депутати с молби и заплахи да се отцепят

От партия " ИТН " обявиха, че на още техни депутати е предлагано да изоставен групата и да продължат да поддържат ръководещата коалиция. Според депутата Станислав Балабанов след оповестеното през вчерашния ден решение на петима депутати да се отделят, още най-малко петима били убеждавани от премиера Кирил Петков да създадат това: " Министър-председателят продължава да звъни, да се моли, да предлага, да заплашва ".

" На повече от 5 индивида се е обаждал, сподели пред БНР Балабанов в отговор на въпрос и добави: " Споделят, оплакват се, само че декларират безапелационната позиция, че ще останат част от нашата парламентарна група ".

По-рано през днешния ден министър председателят Кирил Петков съобщи, че са нужни още седем депутати, с цел да бъде обезпечено ново болшинство в Народното събрание. От " Продължаваме промяната " твърдят, че не оферират нито посотве, нито пари в подмяна на поддръжка.

Петимата депутати, които през вчерашния ден оповестиха, че напущат ПГ на ИТН, към този момент са подали заявки в деловодството на Народно събрание. Това са Николай Радулов, Деян Петков, Иво Атанасов, Светлин Стоянов и Георги Георгиев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР