От партия ГЕРБ заявиха, че след серия от кризи в

...
От партия ГЕРБ заявиха, че след серия от кризи в
Коментари Харесай

ГЕРБ предвиждат политическа криза

От партия ГЕРБ обявиха, че с лед серия от рецесии в страната ни евентуално ще настъпи и политическа. 

" От през вчерашния ден следим жестоко тъпчене на обикновени етични правила на държание сред политици и това по никакъв начин не е потребно за обществото ни като цяло ", това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ във връзка трусовете в четворната коалиция през вчерашния ден и поръчките на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов, че ще изтегли своите министри от кабинета и на премиера Кирил Петков, че е подготвен да ръководи с държавно управление на малцинството. 

" Мнозина от тях приказваха за смяна, за друго политическо държание, само че демонстрациите, които се вършат последните седмици и в пленарна зала и сред частите на четворната коалиция, която към този момент е тройна, са език на омразата и взаимни обвинявания ", добави Атанасова и съобщи, че точно поради това от партията са разтревожени. 

На мястото на премиера Кирил Петков от ГЕРБ биха поискали избор на доверие.

" Ние нямаме доверие на това държавно управление ” , отговори Тома Биков на въпрос по какъв начин биха дали своят вот.

„ Има два вота на доверие, които ще влязат през идващите дни. Единият е актуализацията на бюджета , другият са възможните лични промени ”, сподели още Биков. Той беше безапелационен, че няма да поддържат бюджета.

Работата на Народното събрание, счита Биков, към този момент е блокирана. „ Това държавно управление, с този мандат, с този личен състав явно не може да продължи да работи ”, регистрира още депутатът.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР