От партия ГЕРБ са поели ангажимент към премиера Бойко Борисов

...
От партия ГЕРБ са поели ангажимент към премиера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Цветанов млъква и не споменава името на президента

От партия ГЕРБ са поели ангажимент към премиера Бойко Борисов да лимитират споменаването на името на президента Румен Радев.

Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветанов и зам-председател на партията Цветан Цветанов на конференция. " Колкото по-малко загатвам президента - толкоз по-добре, поел съм ангажимент за това към Бойко Борисов ", съобщи Цветанов.

Той увери, че от партията му желаят почитание на всяка институция, за съществено държание и оценка за институциите, добави той.

Припомняме, на 4 октомври президентът Румен Радев съобщи, че поддържа разговор с премиера Бойко Борисов, само че съпартийците на премиера " не престават да безчинстват ".

Държавният глава се изрази по този начин, откакто сериозна част от изказването на премиера Бойко Борисов засягаше точно връзките сред президентство - държавно управление - парламент.

През предходната седмица президентът насочи не малко рецензии към държанието на ПГ на ГЕРБ, в това число и упрекна премиера Борисов, че " не е озаптил беквокалите си ". Напрежението сред институциите се увеличи и около работата на парламентарната комисия, която преглежда процедурата по закупуване на нов изтребител. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР