От парламентарната трибуна днес лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви,

...
От парламентарната трибуна днес лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви,
Коментари Харесай

На бюрото на Борисов седят доклади за заплаха за финансовата сигурност на страната, обяви Нинова

От парламентарната естрада през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че има класифицирана информация, че има опасност за финансовата на страната. Такъв извод бил изработен вследствие на инспекции, разкази на очевидци и експертизи, разказани в отчети на ДАНС, на прокуратурата и на финансовия министър Владислав Горанов.

" Документите седят на бюрото на Бойко Борисов от август 2016 година (тогава на власт бе второто държавното управление на Борисов - бел. авт.). Към 4 януари казусът е същият. Към днешна дата казусът не е решен ", разгласи Нинова от парламентарната естрада. Тя обясни, че няма право да споделя защо става въпрос, само че попита за какво Борисов не е взел ограничения.

Не е известно за какво Българска социалистическа партия афишира в този момент за съществуването на тези документи, само че по думите на Нинова се разбра, че те са импортирани в деловодството на Народното събрание при започване на годината.

Заради документите Българска социалистическа партия упорства за съвещание на председателския съвет на Народното събрание на следващия ден заран, на което да се вземе решение - или документите да бъдат разкрити, или да се направи закрито съвещание на Народното събрание. Целта била депутатите да бъдат осведомени с казуса, с цел да преценяват по какъв начин да гласоподават по вота на съмнение против кабинета " Борисов " 3, който Българска социалистическа партия ще внесе по-късно през днешния ден поради неспособността на държавното управление да се оправи с корупцията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР