От парламентарната група на БСП за България“ поискаха военният министър

...
От парламентарната група на БСП за България“ поискаха военният министър
Коментари Харесай

От БСП поискаха военният министър да дойде в НС за дебата по споразумението със САЩ

От парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ желаеха военният министър да бъде извикан в Народното събрание за дебата по отношение на план на решение за преустановяване на съглашение сред държавното управление на България и на Съединени американски щати за съдействие в региона на защитата. Точката е включена в дневния ред по предложение на парламентарната група на „ Възраждане “.

Споразумението е обвързвано със взаимното прилагане с американски военни на четири военни бази у нас.

" Моля Ви да бъде извикан министърът на защитата ", обърна се Борислав Гуцанов към ръководителя на Народното събрание Росен Желязков. 

Ще продължим разискванията, отговори Желязков и добави, че министърът на защитата по своя преценка може да се включи. Председателят на Народното събрание уточни, че на съвещанието на комисията по външна политика са били министърът на защитата от служебния кабинет Димитър Стоянов и заместник-министърът на защитата Теодора Генчовска, които са взели присъединяване в полемиката, тъй че народните представители са можели да почерпят от тяхната експертиза.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР