От парламентарната група на БСП искат спешно изслушване на премиера

...
От парламентарната група на БСП искат спешно изслушване на премиера
Коментари Харесай

БСП искат спешно изслушване на Денков за Вилнюс, Украйна и ангажиментите ни


От парламентарната група на Българска социалистическа партия желаят незабавно чуване на премиера за това какво е приказвал във Вилнюс, какви задължения са поемани и какво следва да се даде като въоръжение от страна на България на Украйна. Днес и в този момент - незабавно.

За това настоя депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов в декларация от трибуната на Народното събрание по отношение на изказванията на депутата от ПП-ДБ Ивайло Мирчев, че със 100 бронирани машини на Украйна от запасите на Министерство на вътрешните работи.

По думите му държавното управление и болшинството в Народното събрание са нагаждачи и са склонни да преглътнат нарушаванията на закона, стига да бъде задоволено настояването на Големия брат. Премиерът е срам за страната, отсече Гуцанов.

Според него министър председателят Николай Денков нямало потребност да върви до Вилнюс, с цел да излага България. Няма потребност да се върви до Вилнюс, с цел да се предават националните ползи на България, неудовлетворен е Гуцанов.

Днес ръководещите от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи приказват за геополитическо болшинство, от което страната има потребност. Дали това е по този начин или прикриват управническата си отпадналост - това е един значим въпрос, на който следва да стане явен отговорът, изясни Гуцанов, съгласно който обстановката с Украйна излиза отвън надзор и е напът да завлече целият свят в по-мащабен спор с ясни признаци в посока Световна война. военна помощ на стойност 800 млн. $ за Киев президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разказва като мъчно решение, уточни Гуцанов.

След декларираното предпочитание на Америка да даде касетъчни бомби целият свят е шокиран. Англия се опълчва, остро, и Франция също. Премиерът Николай Денков се оказа последовател на касетъчните бомби, засегнат е Борислав Гуцанов. Нима министър председателят не знае, че касетъчните бомби са неразрешени от интернационалните контракти и от закон в България, запита той?
 Денков колеблив поддържа ли касетъчните бомби за Украйна Обновена
Денков колеблив поддържа ли касетъчните бомби за Украйна

Решението на Съединени американски щати било военно, а не политическо
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР