От отборът на Левски официално обявиха, че са приели дарението

...
От отборът на Левски официално обявиха, че са приели дарението
Коментари Харесай

Официално: Левски прие дарението от половин милион лева

От тимът на Левски публично оповестиха, че са приели дарението от половин милион лв.. Ето какво написаха "сините " на формалния си сийт:

Днес, 20.05.2020 година, в гр. София, се организира съвещание на Управителния съвет на „ ПФК Левски” АД.

На съвещанието участваха всички членове на Управителния съвет на Дружеството - Павел Николов Колев (изпълнителен шеф на „ ПФК Левски “), Найден Кирилов, Ели Шопова и Минко Герджиков. По покана от УС на съвещанието беше поканен да участва прокуристът на сдружението Татяна Христова.

Заседанието се организира при следния дневен ред:
Провеждане на Общо заседание на акционерите на сдружението. Финансово положение на “ПФК Левски” към 20.05.2020 година Одобрение на постъпило подаяние от „ Интръст “ ЕАД.
Управителният съвет на „ ПФК Левски “ взе следните решения:
Свикване на Общо събраниие на акционерите на „ ПФК Левски “ във допустимо най-кратък период, като най-ранната дата за осъществяване на събранието е 06.07.2020 година, с аварийна дата при липса на кворум 22.07.2020 година, както и опцията да се организира на стадион „ Георги Аспарухов “. Изпълнителният шеф на клуба Павел Колев срещна УС с настоящото финансово положение на сдружението, както и уведоми присъстващите на съвещанието за развиването на дарителската акция по отношение на идната 106-та годишнина на клуба на 24.05.2020 година Управителният съвет на „ ПФК Левски “ дава единодушие представляващите сдружението да одобряват постъпилото подаяние от сдружението „ Интръст “ ЕАД в размер на 500 000 лева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР