От осем месеца очаквахме трагедия, заявяват двете институции. Служител на

...
От осем месеца очаквахме трагедия, заявяват двете институции. Служител на
Коментари Харесай

Извънредна Информация: Адска Влакова Катастрофа! Девет Души Загинаха, Десетки Са Ранени!

" От осем месеца чакахме покруса ", декларират двете институции. Служител на Турските държавни железници също призна, че контролът се е правил ръчно, написа още вестникът.

" Йени Ася " също откроява изказванието за неналичието на сигнализационна система, както и спорните изказвания от страна на отрасловото министерство за събитията при злополуката. Според данните, представени от изданието, при случая са починали 9 души, в това число трима машинисти, а ранените са 86. Задържани по случая бяха трима чиновници на Турските държавни железници.

" Сьозджу " припомня, че единствено преди пет месеца влакова злополука в Чорлу лиши живота на 25 души. Изданието цитира и заместник-председателя на парламентарната група на опозиционната Народнорепубликанска партия (НРП) Енгин Йозкоч, който също е декларирал в Народното събрание, че линията е била пусната в употреба, без сигнализационната система да бъде приключена. " Тези хора не са починали, тъй като ориста им е била такава, а вследствие на незаконна немарливост от страна на страната ", разяснява той.

" Цената на шоуто " - по този начин озаглавява материала си по тематиката опозиционният в. " Джумхуриет ", съгласно който " неспособното управление и прибързаните откривания (на осъществени проекти) преди изборите още веднъж са довели до покруса ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР