От оптимизъм през скептичност до разочарование. Така симпатизантите възприемат преговорите

...
От оптимизъм през скептичност до разочарование. Така симпатизантите възприемат преговорите
Коментари Харесай

Мнение: Георги Първанов отново се готви за президент

От оптимизъм през песимистичност до отчаяние. Така симпатизантите възприемат договарянията на „ Позитано “ 20 сред Българска социалистическа партия, „ Движение 21 “, АБВ, „ Нормална страна “ - опита на Корнелия Нинова да върне в лоното на социалистическата партия хора, които през годините по друг мотив са си тръгвали от Българска социалистическа партия.
Мнението е на Румен Петков , политолог от уеб страницата Поглед.инфо. В изявление за БНР той добави:
„ Изненадан съм от сходен ход в личностен проект. Не знам по какъв начин тези четири остри камъка ще работят дружно. Дано не съм неприятен оракул, само че чакам развиване на събитията, което няма да докара до позитивни резултати за сходна коалиция “.
Според него запас има единствено Татяна Дончева и „ Движение 21 “.
„ Но задачата не е тези партии да донесат свои гласоподаватели, а да се даде знак в обществото. Сам по себе си този ход е забавен. Но последните години са прекомерно близко и хората още помнят какво се случваше в лявото политическо пространство - по какъв начин АБВ участваше в държавното управление на ГЕРБ, да вземем за пример... Но има и различен миг - някои съзират в този ход продължение на битката против Радев и съмнения, че Първанов още веднъж се готви да се кандидатира за президент “.
Пред БНР Петков посочи, че на пленума на Българска социалистическа партия не е взето изрично решение за поддръжка на Румен Радев за втори президентски мандат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР