От онова, което към момента съществува като данни и като

...
От онова, което към момента съществува като данни и като
Коментари Харесай

Ботьо Ботев предполага поръчково убийство на бизнесмена в София

От това, което все още съществува като данни и като информация става дума за поръчково ликвидиране. Това съобщи криминалистът Ботьо Ботев в утринния блок на Българска национална телевизия за знаковото ликвидиране на предприемач в София.
Още е прекомерно рано да се вършат някакви заключения сега, в който интензивно се работи по случая. Да се вършат заключения в каква тенденция могат да се водят нещата е прекомерно рано, изясни Ботев.
По думите му евентуално в действителност се касае за свързани неща с незаконен бизнес и за осъществени незаконни пари. Рано е още в работата на два дни да се построяват каквито и да било тези. Практиката демонстрира, че първите дни има извънредно голяма работа – да се откри информация, да се уточнят нещата и работата на местопроизшествието, посочи криминалистът.
Според него хипотезите се градят въз основата на това, което е добито като информация. Първоначалната информация би трябвало да се заключи, да се формулира и тогава да се вземат решения, разясни Ботьо Ботев.
 Убийство на Околовръстното в София Убийство на Околовръстното в София
Мъж е бил показно убит в първокласния си автомобил на Околовръстното шосе в София в региона на кръстовището със " Симеоновско шосе ", с...
Доста хора могат да свидетелстват по случая, само че дали биха приели и  съгласили се, въпреки всичко би трябвало се пазят. Така нормално се действа, само че в първите дни всички насоки би трябвало да бъдат ориентирани въз основата на налични данни, събрани в първичния миг за убития, уточни криминалистът.
„ Все още е прекомерно рано да се вършат каквито и да било заключения “, безапелационен бе Ботьо Ботев и добави, че е комплицирана работата по едно такова закононарушение, тъй като касае огромен интервал от събиране на информация.
Работата на местопроизшествието е фундаментът, върху който се построява последващата активност и за това Ботьо Ботев запита каква е работата на други хора на самото място на престъпление. Този случай може да продължи месеци и година, само че когато мине един подобен интервал, в който се осъществят първичните данни, по-късно би трябвало да се образува сърцевината по разрешаването на случая, сподели още Ботьо Ботев.
Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР