От около вече три години Лила Грейс Мос уверено върви

...
От около вече три години Лила Грейс Мос уверено върви
Коментари Харесай

Когато всички гледат Кейт Мос и дъщеря ѝ Лила

От към към този момент три години Лила Грейс Мос решително върви по стъпките на майка си Кейт Мос и появите и на двете както поотделно, по този начин и дружно, рядко остават незабелязани. Освен това всякога ни прави усещане какъв брой доста си наподобяват двете.
 Кейт Мос и секси визията ѝ с транспарантна рокля
Кейт Мос отново го направи

Царицата на транспарантните рокли

За тазгодишната Met Gala те идеално съчетаха визиите си - две разнообразни рокли, дело на Fendi, само че и двете в бебешкорозово. Миналата седмица тандемът майка и щерка още веднъж прикова погледите на всички. Но този път не на аления килим, а на подиума.

На събитието Vogue World, което се организира в Лондон, 49-годишната  откри шоуто по впечатляващ метод, а към неговия завършек на стилния подиум излезе и 20-годишната ѝ щерка Лила Грейс, написа People.

За двата модела обаче продължи да се приказва и след края на вечерта, откакто бяха забелязани да си потеглят от частния клуб Apollo`s Muse в британската столица. Кейт Мос бе облечена в дълга бяла рокля с геометричен акцент в центъра, а щерка ѝ  пък бе заложила на противоположния черен цвят, комбинирайки транспарантна блуза, къси панталонки и сако.

И до момента в който явно тоалетите им са радикално разнообразни, то прическите и грима им са много сходни. И двете са пуснали дългите си руси коси свободно на талази и са предпочели да заложат на обикновен грим с червило в ярък колорит.

Спокойно бихме споделили, че двата модела имат и още нещо общо между тях - те несъмнено знаят по какъв начин да привлекат вниманието към себе си - както на аления килим, по този начин и на стилния подиум, че дори и просто до момента в който се разхождат на открито.
 Лила Грейс Мос, Седмицата на модата в Лондон и по какъв начин се показа дъщерята на Кейт Мос
Дъщерята на Кейт Мос облече сватбена рокля

Определено ѝ отива

С изявата си на събитието Vogue World пък Лила Грейс освен ни подсети какъв брой доста наподобява на майка си Кейт Мос, само че и че очевидно твърдо е решила да не следва съвета ѝ да не става модел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР