От около месец Кая Гербер и Пийт Дейвидсън са спрягани

...
От около месец Кая Гербер и Пийт Дейвидсън са спрягани
Коментари Харесай

Кая Гербер, Пийт Дейвидсън и забавленията им в Маями

От към месец Кая Гербер и Пийт Дейвидсън са спрягани за новата световна двойка. Вече нееднократно двамата бяха засичани да се разхождат, да вечерят или просто да се забавляват дружно и нямаме никакво подозрение, че са в действителност влюбени.

Последните фотоси на двамата обаче изцяло опонират с думите на Дейвидсън от последното му изявление - че към този момент заобикаля да показва непосредственост на обществени места.

Пийт и Кая откраднаха малко време за себе си и за събиране на загар край басейн в Маями.

Дъщерята на Синди Крауфорд за следващ път показва съвършената си форма, а приятелят й не скри какъв брой доста му харесва тази панорама.

Влюбените първо се позабавляваха в басейна, където си размениха и значително обятия и целувки. След това се излегнаха на шезлонгите и не стопираха да се усмихват и смеят.

Щом видяха, че ги снимат, Кая и Пийт взеха решение да покажат на всички какъв брой са влюбени... и палави.

Те започнаха да си разменят малко по-нестандартни целувки с език, и то много демонстративно.

Дни по-рано, Дейвидсън и Гербер още веднъж са видяни дружно на събирането по случая рождения ден на комика. Заради наличието на доста други хора обаче, двамата са предпочели да запазят демонстрациите на фамилиарност за различен път. Като да вземем за пример за към басейна. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР