От около месец и половина звездата от някогашното „Ку-ку” и

...
От около месец и половина звездата от някогашното „Ку-ку” и
Коментари Харесай

Половинката на Влади Въргала: Заряза и мен, не съм го развела аз, въртеше 3 любовници

От към месец и половина звездата от тогавашното „ Ку-ку” и „ Пирон” не е с туркинята, която също се изявява като актриса и дори играе в взаимни спектакли с него.

Причината е, че Въргала срещнал нова обич. От известно време Влади е с по-млада жена до себе си и скъсал с Тезджан. Двамата сякаш са запазили другарски връзки между тях, само че преди ден наранената актриса даде изявление за „ Галерия”, в което разобличи досегашния си обичан. В него туркинята се кълне, че не тя е причина за развода на Влади Въргала.

„ Когато се запознахме, той към този момент не беше със брачната половинка си. Въртеше три любовници, които последователно отсвири или най-малко по този начин ми сподели на мен. Сега е отново с нова жена. Дано да е благополучен и най-сетне да е разкрил това, което търси”, злъчно разяснява Тезджан Ферад. Атрисата признава, че Въргала е имал съществени проблеми с алкохола, с които обаче е съумял да се пребори и сега не близва и капка.

Джани, както я назовават приятелите й, твърди, че след раздялата си с Влади е унищожена и няма сили да се впуска в нова връзка. Тя към този момент отглежда сама сина си, който е с лека форма на аутизъм. Надява се да продължи да играе в постановката, режисирана от Влади Въргала.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР