От около месец г-н обикаля студиата и уверено обяснява ,

...
От около месец г-н обикаля студиата и уверено обяснява ,
Коментари Харесай

Лъгал ли е и продължава ли да лъже Кирил Петков за ББР?

 " От към месец господин обикаля студиата и решително изяснява, че той и неговия колосален екип в ББР са спрели раздаването на 800 000 000 лв. заеми на " наши хора ", като по този метод са били предотвратили " кражбата “ на тези пари.

Това е структурата на активите на ББР към първото тримесечие на 2021 година, т.е. месец преди господин Петков да стане принципал на банката.

Както сами можете да видите, към този миг банката разполага с парични средства на обща стойност от близо 400 000 000 лв.. Как пък толкоз време никой публицист не се замисили по какъв начин сякаш си спрял " раздаването “ на 800 000 000 лв., когато действително имаш финансов запас от 400 000 000 лв.? Като тук, даже пренебрегвам напълно регулаторните условия на Българска народна банка за поддържане на избрани равнища на ликвидност.

Тук, обаче господин Петков, даже не е толкоз отговорен за своето незнание. Човекът си играе мачът и за в този момент много сполучливо, щом го дават втора политическа мощ. Преди всичко тук виновност имат българските публицисти, които един месец не откриха за належащо да влезнат в уеб страницата на Българска народна банка и да верифицират казаното от господин Петков. Дали това е от мързел, неведение или персонални благосклонности няма значение. Крайният резултат е един " написа финансистът Никола Филипов във Facebook.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР