От около година Приянка Чопра успешно се справя с баланса

...
От около година Приянка Чопра успешно се справя с баланса
Коментари Харесай

Жертвата, която Приянка Чопра е готова да направи

От към година Приянка Чопра сполучливо се оправя с салдото сред ролята си на майка и функциите си на огромния екран. Наскоро излезе последният филм с нейно присъединяване " Отново обич " и около премиерата видяхме актрисата нееднократно на аления килим.
 “Отново обич ” - сантиментална комедия с присъединяване на Приянка Чопра, Сам Хюън и Селин Дион
Какво да чакаме от “Отново обич ” с Приянка Чопра, Сам Хюън и… Селин Дион

Наистина ли любовта е отговорът на всичко

Това пък, което остана прикрито от камерите, Чопра показа в новия брой на Grazia. Тя е на корицата на изданието в 12 страни, а в изявлението разкрива по какъв начин след раждането на щерка си гледа след всеки ангажимент да се прибере допустимо най-бързо у дома.

Приянка и брачният партньор й Ник Джонас станаха родители на щерка посредством сурогатна майка през януари 2022 година От тогава до момента актрисата не е серпантина да работи, само че целите й несъмнено са се пренаредили.

" Ако в този момент ми кажат да се откажа от кариерата си и да се преместя в друга страна, бих го направила незабавно за щерка си ", безапелационна е тя. Именно същото са сторили и родителите й за нея, когато е била дребна - преместили са се в Мумбай, с цел да може да стане известно име в Боливуд.

Сега Чопра гледа на кариерата си по напълно друг метод, знаейки, че у дома я чака нейното едногодишно момиченце. След като е схванала какъв брой мощна е връзката сред родител и дете, тя няма самообладание да си свърши работата колкото се може по-бързо и да се прибере в точния момент вкъщи. 
 Приянка Чопра споделя за запознанството със брачна половинка си Ник Джонас и компликациите при започване на кариерата си
Операцията, която едвам не поставя завършек на кариерата на Приянка Чопра

Актрисата споделя за компликациите при започване на кариерата си

Все пак актрисата разяснява, че това, че щерка й е неин топ приоритет на този стадий не значи, че към този момент не е по този начин отдадена на работата си, както преди. Но в този момент е наясно, че персоналният й живот е по-голям от професионалния и по тази причина отделя повече време за него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР