От около два месеца добри хора помагат на 6-годишната Мими

...
От около два месеца добри хора помагат на 6-годишната Мими
Коментари Харесай

Мими не може да замине за лечение в чужбина преди цялата събрана сума

От към два месеца положителни хора оказват помощ на 6-годишната Мими да събере нужните пари за лекуването си. Надеждата беше , че тя ще може да замине незабавно откакто се събере първата нужна сума - 120 000 евро за химиотерапия, и през това време да се събере втората - 190 000 евро за трансплантация на стволови кафези.

 
От клиниката във Вюрцбург не могат да я одобряват преди да се подсигурява, че цялата сума може да бъде изплатена. От нужните общо 310 000 евро досега са събрани 163 946 евро.
 
6-годишната Мария Иванова от София през 2017 година е диагностицирана с остра лимфобластна Б-клетъчна левкемия. Семейството й един път се пребори с диагнозата, само че тази година се има появи рецидив. Лечението у нас не й оказва помощ, а положението на детето е сериозно. Тя има късмет да бъде лекувана в чужбина – от проф. доктор Пол Шлегел (Paul G Schlegel) от Университетска детска болница Вюрцбург (University Children's Hospital Wuerzburg), откъдето обаче чакат наличната сума.  
❗❗❗СПЕШНО❗❗❗ ❗❗❗155 000€❗❗❗ Имаме половината сума, още 155 000€ са нужни за лекуването на Мими! Нужни са бързо❗ Нужни са сега❗❗❗ Въпреки ежедневни преливания на плазма, и растежен фактор, левкоцитите са 0.2! 0.2 при референтни 3 500❗ Устата още веднъж е в афти, още веднъж не се храни и не приема течности, през днешния ден след приема на диуретици е нормализирала горе долу салдото, нека да преодолее най-малко това. Кръвното всяка заран е високо, приема медикаменти и за кръвно... Мимчи е доста зле, не знаем ще издържи ли и до по кое време, апелирам ви, тя има потребност от нашата помощ. Умолявам ви! Въпреки всичката болежка и непрекъснатите системи на които е закачена, Мими обгрижва болен мечо, сигурна съм, че мечо скоро ще оздравее, а Мими...?!? BG34RZBB91551007617418 Bic:RZBBBGSF Райфайзен банк София Мария Иванова Иванова [email protected] helpkarma.com/help/mimi
Публикувахте от в Неделя, 9 юни 2019 година
Семейството на Мими моли със сетни сили всички хора с положителни сърца да отделят време за молитва и парички за Мими, тъй като това е последната им вяра.

Можете да й помогнете през или с пари по сметката й:
 Мими
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР