От около 2 седмици полицията в Париж разследва побой над

...
От около 2 седмици полицията в Париж разследва побой над
Коментари Харесай

Изникна любовен триъгълник около побоя на футболистка от ПСЖ

От към 2 седмици полицията в Париж проверява побой над футболистката на Кейра Хамрауи. Първоначално се смяташе, че тя е била отвлечена и бита по поръчка на нейна съотборничка, която желала да й отнеме титулярното място. След това обче стана ясно, е претекстът е персонален и е заплетен женен мъж.

Вестник " Екип " заяви, че и преди две години Хамрауи е получавала закани.

Сега, по време на следствието Кейра присъединила високоговорителя в наличието на свои съотборнички от ПСЖ. Обадила се на някогашния футболист Ерик Абидал и го е попитала дали брачната половинка му е в положение да замисли скрит план, с цел да й навреди, нещо, което Ерик отричал.
свързани новини6129на 13.11.2021
Хамрауи беше нападната предишния четвъртък пред дома си от двама мъже с качулки с желязна пръчка. Аманта Диало (26), някогашна футболистка на Атлетико де Мадрид и сегашна на ПСЖ, бе забъркана в хипотетичния скрит план.

Ден откакто вестник " Le Monde " заяви, че Ерик Абидал е взел участие в полицейското следствие, откакто жена му открива, че чипът на картата на мобилния телефон, употребен от Кейра Хамрауи, е на негово име, през днешния ден вестник " L`Équipe " дава повече детайлности.

Според тази информация Хамрауи е била държанка на Абидал, на това мнение е брачната половинка му Хайет. Хамрауи е била нападната в четвъртък, 4 ноември, когато излизала на вечеря в ресторант в парижкия регион Bois de Boulogne с Амината Диало, Сакима Карчауи и други сътрудници от ПСЖ.

Именно Диало, която беше оневинена след разпит, увери в изказването си, че човек с прякора " Хаха " към този момент е работил като " миротворец " за Хамрауи преди две години, откакто е бил застрашен от обкръжението на Хайет Абидал, омъжена за някогашния футболист на Барса от 2007 година Ерик Абидал.

Така нареченият прятел на дамата на Абидал " Джая " сега е арестуван в пандиза в Лион - Корбас в очакване на свидетелски показания по случая на побоя с Хамрауи.

Ерик Абидал даже се е чул с Хамрауи в деня след офанзивата. Тя присъединила високоговорителя, с цел да има очевидци на този диалог. Според " Le Monde " Абидал следва да бъде свикан да свидетелства, а брачната половинка му Хайет също може да би трябвало да направи това, с цел да продължи следствието по случая, който притегля вниманието на новините в главните френски медии, предава " Труд ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР