От - обявиха, че утре все пак ще очакват представители

...
От - обявиха, че утре все пак ще очакват представители
Коментари Харесай

От ГЕРБ - СДС отговориха на ПП - ДБ: Утре ги чакаме за разговори

От - оповестиха, че на следващия ден въпреки всичко ще чакат представители на " - " (ПП - ДБ) за среща и диалози с Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова.

Това излиза наяве от известие от пресцентъра на -. Ето какво написа още в него:

" Във връзка с публикувано съобшение от Политическа партия - Демократична България, осведомяваме че управлението на ПГ на - и претендентът за министър председател Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова ще чакаме представителите на Политическа партия - Демократична България на следващия ден в 10:00 часа в зала “Запад ” на Народното събрание.

Доколкото ни е известно в София са съпредседателите на ПГ на Политическа партия - Демократична България и Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, както и Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и Владислав Панев. Очакваме, че при 7 партии и 77 Неправителствени организации има водачи, които са в България и могат да вземат участие в срещата, която в началото одобриха! ".

Припомняме, малко по-рано от пресцентъра на Политическа партия - Демократична България разпространиха известие, в което се споделя, че диалозите с - и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова се отсрочват за късния петъчен следобяд, с цел да може и да вземат присъединяване. Двамата са в чешкаъа столица Прага, където взимат присъединяване в интернационален конгрес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР