От Община Царево се похвалиха с възможността да разговарят с

...
От Община Царево се похвалиха с възможността да разговарят с
Коментари Харесай

Община Царево горда: Двама министри на туризма на щанда й в Интер Експо Център

От Община Царево се похвалиха с опцията да беседват с двама министри . Те реализираха срещата в границите на присъединяване си в юбилейното 40-то издание на ревютата „ Ваканция&СПА Експо “ и „ Експомебел “ в Интер Експо Център. Ето какво споделиха от локалната администрация във Фейсбук :

„ Министърът на туризма на Република България посети щанда на община Царево, а персонално кметът Марин Киров я посрещна с думите:

”Госпожо министър, признателен съм на страната за поддръжката в първите часове и дни на бедствието, благодаря и на Вас, че персонално се отзовахте. Община Царево се възвръща и ще бъде подготвена да посрещне във всички обитаеми места новия летен сезон, с взор към положителното и бъдещето, с гостолюбие и обичаи. ”

С нея на щанда беше и министърът на туризма на Мадагаскар, Джоел Рандриамандранто. Кметът на Царево организира диалог с него и му подари тематични дарове от общината. “

Участниците във „ Ваканция&СПА Експо “  ще имат опция да се срещнат с представители от разнообразни области на туризма – национални и районни туристически организации, туроператори, организации, специалисти, притежатели и мениджъри на хотели и СПА центрове, представители на бизнеси в голф, винения, кулинарния и юношески туризъм, производители и снабдители на съоръжение за хотели, СПА и фитнес.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР