От Община Стара Загора организират летен отдих за деца и

...
От Община Стара Загора организират летен отдих за деца и
Коментари Харесай

Община Стара Загора организира на близо 750 деца и ученици летен лагер в местността „Каваци“ край Созопол

От Община Стара Загора провеждат летен отдих за деца и възпитаници в местността „ Каваци “, край Созопол. Предвидени са 10 смени , които ще се проведат от 1 юли до 30 август в почивна станция „ Стара Загора “ , оповестиха от общината.

Заявки за присъединяване в летния лагер се одобряват от просветителни институции, спортни и клубове, читалища и други организации до 30 април 2024 година Те следва да бъдат подадени от съответните институции, които посещава детето/ученикът.

Близо 750 деца и възпитаници ще имат опция да се радват на това лятно премеждие. Смените ще бъдат проведени съгласно получените поръчки за прилагане на почивната станция, като ще бъдат потвърждавани по реда на тяхното постъпване , до момента в който не се запълнят всички места.

От отдел „ Образование и юношески действия “ на Общинска администрация прецизират, че с цел да имат опция повече деца и възпитаници да се включат в летния отдих, през 2024 година са планувани 10 лагерни смени за интервал от 7 дни .

Почивната станция предлага улеснения на метри от морето, като пясък и пресен въздух, и чака гостите си от учебни заведения, спортни клубове, школи и читалища.

С скъп експонат се снабди Музеят на коня и конния спорт в Стара Загора

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР